IAC Quo Vadis Coaching? Webinarios 2018

Klik di sini untuk bahasa Inggeris

Bagi pihak yang berorientasikan, ini adalah yang paling penting dengan jurulatih dunia. Tendremos sesiones en Inglés, Español y Mandarin. Adakah anda tahu, "Quo Vadis?" Yang bermaksud "¿adónde vas?" O "¿adónde te diriges?". Vamos a averiguarlo.

Las sesiones serán presentadas en vivo por Facebook, en el siguiente enlace. Terima kasih atas "Saya suka" atau "Seperti" kata laluan:

https://www.facebook.com/IACGlobalWorld/

agenda:


Isnin, Noviembre 26, 7: 30 am EST, 8: 30 pm HK (En Mandarin)
Jurulatih Leanne Chan
Conversaciones que cambian la vida corporativa
改變 企業 生活 的 對話



Isnin, Noviembre 26, 9 am EST (8 am CST): (7: 30 pm, Bangalore): (Bahasa inggeris)
Jurulatih Krishna Kumar
Excelencia en conciencia: Cómo el darse cuenta ilumina el sendero a la excelencia en el coaching



Isnin, Noviembre 26, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (En Español)
Jurulatih Yechezkel Madanes
Berpusat di dalam bidang kejuruteraan dengan IAC




Selasa, Noviembre 27, 9 am EST (8 am CST): (Bahasa inggeris)
Jurulatih Yechezkel Madanes
Berpusat di dalam bidang kejuruteraan dengan IAC




Selasa, Noviembre 27, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (En Español)
Jurulatih Rafael Calbet
Apakah ulasan anda?




Miércoles, Noviembre 28, 7: 30 am EST, 8: 30 pm HK (En Mandarin)
Jurulatih Monica Siu
Comunicación no violenta: Ser abrazados por el amor
非暴力 溝通: 让 愛 來 擁抱



Miércoles, Noviembre 28, 9 am EST (8 am CST): (Bahasa inggeris)
Jurulatih Martha Pasternack
Apakah yang dimaksudkan dengan kepuasan pelanggan?




Miércoles, Noviembre 28, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (En Español)
Jurulatih Fernando Celis
El model GREAT




Jueves, Noviembre 29, 9 am EST (8 am CST): (Bahasa inggeris)
Jurulatih Philip Beddows
Los orígenes cros-culturales del coaching y su continua influencia en este campo



Jueves, Noviembre 29, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (En Español)
Jurulatih Martha Pasternack
(Terjemahan oleh Pelatih Luis Gaviria)
Apakah yang dimaksudkan dengan kepuasan pelanggan?




Viernes, Noviembre 30, 7: 30 am EST, 8: 30 pm HK (En Mandarin)
Jurulatih Isabella Wang
Conversaciones que cambian vidas
改变 個人 生活 的 對话



Viernes, Noviembre 30, 9 am EST (8 am CST): (Bahasa inggeris)
Jurulatih Anjali Nair
Memutuskan latihan untuk pembinaan dan penyelenggaraan organisasi




Viernes, Noviembre 30, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (En Español)
Jurulatih Luis Gaviria
Jurulatih transformator y gestión emocional



Apa yang lebih baik, apakah yang paling sesuai untuk anda, apa yang anda tidak tahu mengenai pembinaan webinari Quo Vadis Coaching? de la IAC.

Sila tinggalkan balasan anda

Hubungi IAC®

e-mel IAC

Soalan?