IAC Quo Vadis Coaching? Webinarios 2018

Klik di sini untuk bahasa Inggeris

Bagi pihak yang berorientasikan, ini adalah yang paling penting dengan jurulatih dunia. Tendremos sesiones en Inglés, Español y Mandarin. Adakah anda tahu, "Quo Vadis?" Yang bermaksud "¿adónde vas?" O "¿adónde te diriges?". Vamos a averiguarlo.

Las sesiones serán presentadas en vivo por Facebook, en el siguiente enlace. Terima kasih atas "Saya suka" atau "Seperti" kata laluan:

https://www.facebook.com/IACGlobalWorld/

agenda:


Isnin, Noviembre 26, 7: 30 am EST, 8: 30 pm HK (En Mandarin)
Jurulatih Leanne Chan
Conversaciones que cambian la vida corporativa
改變 企業 生活 的 對話


Isnin, Noviembre 26, 9 am EST (8 am CST): (7: 30 pm, Bangalore): (Bahasa inggeris)
Jurulatih Krishna Kumar
Excelencia en conciencia: Cómo el darse cuenta ilumina el sendero a la excelencia en el coaching


Isnin, Noviembre 26, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (En Español)
Jurulatih Yechezkel Madanes
Berpusat di dalam bidang kejuruteraan dengan IAC


Selasa, Noviembre 27, 9 am EST (8 am CST): (Bahasa inggeris)
Jurulatih Yechezkel Madanes
Berpusat di dalam bidang kejuruteraan dengan IAC


Selasa, Noviembre 27, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (En Español)
Jurulatih Rafael Calbet
Apakah ulasan anda?


Miércoles, Noviembre 28, 7: 30 am EST, 8: 30 pm HK (En Mandarin)
Jurulatih Monica Siu
Comunicación no violenta: Ser abrazados por el amor
非暴力 溝通: 让 愛 來 擁抱


Miércoles, Noviembre 28, 9 am EST (8 am CST): (Bahasa inggeris)
Jurulatih Martha Pasternack
Apakah yang dimaksudkan dengan kepuasan pelanggan?


Miércoles, Noviembre 28, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (En Español)
Jurulatih Fernando Celis
El model GREAT


Jueves, Noviembre 29, 9 am EST (8 am CST): (Bahasa inggeris)
Jurulatih Philip Beddows
Los orígenes cros-culturales del coaching y su continua influencia en este campo


Jueves, Noviembre 29, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (En Español)
Jurulatih Martha Pasternack
(Terjemahan oleh Pelatih Luis Gaviria)
Apakah yang dimaksudkan dengan kepuasan pelanggan?


Viernes, Noviembre 30, 7: 30 am EST, 8: 30 pm HK (En Mandarin)
Jurulatih Isabella Wang
Conversaciones que cambian vidas
改变 個人 生活 的 對话


Viernes, Noviembre 30, 9 am EST (8 am CST): (Bahasa inggeris)
Jurulatih Anjali Nair
Memutuskan latihan untuk pembinaan dan penyelenggaraan organisasi


Viernes, Noviembre 30, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (En Español)
Jurulatih Luis Gaviria
Jurulatih transformator y gestión emocional

Apa yang lebih baik, apakah yang paling sesuai untuk anda, apa yang anda tidak tahu mengenai pembinaan webinari Quo Vadis Coaching? de la IAC.