IAC Quo Vadis Coaching? Webinar, 2018

Klik sini untuk Español

Sila tandakan kalendar anda, kerana ini akan menjadi jurulatih yang kuat dari seluruh dunia. Akan ada sesi yang diadakan dalam bahasa Inggeris, Sepanyol, dan Mandarin. By the way, Quo Vadis? bererti, "di mana anda pergi?" atau "di mana anda menuju?". Mari kita ketahui.

Sesi akan disiarkan langsung di Facebook, di sini. Tolong berikan kami "Suka" apabila anda memasukkan:

https://www.facebook.com/IACGlobalWorld/

Jadual:


Isnin, November 26th, 7: 30 am EST, 8: 30 pm HK (Mandarin)
Jurulatih Leanne Chan
Perbualan yang mengubah kehidupan korporat
改變 企業 生活 的 對話


Isnin, November 26th, 9 am EST (8 am CST): (7: 30 pm, masa Bangalore): (Bahasa Inggeris)
Jurulatih Krishna Kumar
Menguasai Kesedaran: Bagaimana Kesedaran Illuminates Path to Coaching Mastery


Isnin, November 26th, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (Spanish)
Jurulatih Yechezkel Madanes
Berpusat di dalam bidang kejuruteraan dengan IAC


Selasa, November 27th, 9 am EST (8 am CST): (Bahasa Inggeris)
Jurulatih Yechezkel Madanes
Menjadi Jurulatih yang Terkenal dengan IAC


Selasa, November 27th, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (Spanish)
Jurulatih Rafael Calbet
Apakah ulasan anda?


Rabu, November 28 - 7: 30 am EST, 8: 30 pm HK (Mandarin)
Jurulatih Monica Siu
Komunikasi yang tidak ganas: Diperhatikan oleh Cinta
非暴力 溝通: 让 愛 來 擁抱


Rabu, November 28th, 9 am EST (8 am CST): (Bahasa Inggeris)
Jurulatih Martha Pasternack
Adakah kita terbakar atau adakah kita mengalami keletihan belas kasihan?


Rabu, November 28th, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (Spanish)
Jurulatih Fernando Celis
El model GREAT


Khamis Nopember 29th, 9 am EST (8 am CST): (Bahasa Inggeris)
Jurulatih Philip Beddows
Asal-usul Kejuruteraan Salib dan pengaruh mereka yang berterusan di lapangan


Khamis Nopember 29th, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (Spanish)
Jurulatih Martha Pasternack
(Terjemahan oleh Pelatih Luis Gaviria)
Apakah yang dimaksudkan dengan kepuasan pelanggan?


Jumaat November 30th, 7: 30 am EST, 8: 30 pm HK (Mandarin)
Jurulatih Isabella Wang
Perbualan yang mengubah kehidupan peribadi
改变 個人 生活 的 對话


Jumaat November 30th, 9 am EST (8 am CST): (Bahasa Inggeris)
Jurulatih Anjali Nair
Membentuk Budaya Kejurulatihan dalam Organisasi


Jumaat November 30th, 2 pm EST (1 pm CST), (7 pm, Madrid): (Spanish)
Jurulatih Luis Gaviria
Pelajaran Transformador y Gestión Emocional

Sekali lagi, tandakan kalendar anda, kerana anda tidak mahu ketinggalan dalam IAC Quo Vadis Kejurulatihan yang hebat ini? Webinar.